8.1 Rozwój pracowników i przedsiębiorstw w regionie
Poddziałanie
8.1.1 Wspieranie rozwoju kwalifikacji zawodowych i doradztwo dla przedsiębiorstw
Tytuł projektu
Mistrzowie kuchni
Numer projektu
POKL.08.01.01-18-337/12
Projektodawca/ Instytucja realizująca wsparcie
EDUCARE ET SERVIRE Fundacja Antoniego Kamińskiego
Adres projektodawcy
ul. Rynek 21, 39-200 Dębica
Tel. osoby ds. rekrutacji
509 016 299
Zasięg projektu
województwo podkarpackie
Grupa docelowa
43 mikro- i 27 małych przedsiębiorstw z branży turystycznej, prowadzących działalność związaną z zakwaterowaaniem i usługami gastronomicznymi na terenie woj. podkarpackiego oraz ich 100 pracowników - wykonujących pracę na stanowisku kucharza
Termin planowanej rekrutacji
czerwiec 2013 - lipiec 2013
Zakres merytoryczny wsparcia
szkolenia zawodowo - gastronomiczne (teoria i praktyka): zarządzanie zespołem kucharskim - rola szefa kuchni oraz szkolenia stanowiskowe